top of page

Destinasjon Utland

Ansatte i GlobeTrotter Event har lang og god erfaring med handling og gjennomføring av turer for private og bedrifter i utlandet.

Hva med å arrangere Amazing race i Praha for dine kunder eller ansatte? Eller kanskje bli med på en real vikingetokt på sagaøya Island? Eller tilby et eksklusivt mat og vinkurs for dine gjester I Paris? Mange muligheter og mye av dette kan gjøres i kombinasjon med,  eller som et avbrekk til konseransen, fag-messen eller kickoff’en som vi arrangerer for dere. Et vellykket arrangement, om det er i Norge eller ute I Europa er en investering ofte med målbar og umiddelbar gevinst. Vi bidrar til å gjøre budskapet tydelig, engasjerende og motiverende. Vi gjør den sosiale delen rausere, mer inkluderende og gir gjestene litt mer en hva de forventer på turen.. Når hele arrangementet er preget av selskapets egen signatur, skaper vi sammen med din bedrift et arrangement som lever lenge og som vil ble husket. GlobeTrotter skal sammen med deg som oppdragsgiver formidle gode opplevelser med magiske øyeblikk til dine gjester. Og helt til slutt….husk at arrangementet og turen koster akkurat like mye penger om det er vellykket eller ikke. 

GlobeTrotter event & artist er medlem av reisegarantifondet, noe som er påkrevd hvis man skal arrangerer turer og reiser... om det er her i Norge eller ute i Europa.   

Praha - Berlin - Paris - Reykjavik - London - Tallin - Budapest - Stocholm - Åre - Storlien -

 

Riga - Krakow - Dublin - Villinius - København - Barcelona - andre byer

Berlin
London
Reykjavik
Paris
Praha
bottom of page