Globetrotter 

event & artist as 


 

Når du skal arrangere et arrangement eller et event er det mye å ta hensyn til og mange viktige brikker som skal på plass. 

 

Vi har kunnskapen og erfaringen til å kunne effektivisere denne prosessen. Vi har gjennom flere år i bransjen opparbeidet oss et solid kontaktnettverk av dyktige leverandører som sikrer oss gode avtaler. Våre gode avtaler skal komme deg som kunde til gode! Globetrotter event planlegger og gjennomfører messer/utstillinger, konferanser, alle typer events, konserter og andre begivenheter for Norsk næringsliv. Vi har god kunnskap og mange års erfaring med å omsette en god idè, tanke eller ønske om til gode opplevelser.Vi gir deg gjennomføring og fornøydhetsgaranti på våre leveranser.

 

"Globetrotter event leverer Gode opplevelser &
magiske Øyeblikk" for dine gjester

 

Globetrotter event & artist  består av erfarene arbeidere med lang fartstid og erfaring fra bransjen og har utrettet mye på et høyt plan både i Norge og ute i Europa.

 

Daglig Leder Per Evjen var med helt i starten da Trondheims første eventbyrå, Kick Off AS startet opp i Trondheim. Per har til sammen jobbet med faget eventmaker i over 20 år. Han kjenner markedet godt og har opparbeidet seg en stor erfaring fra alle typer arrangementer. I tillegg har han vært turneleder i Namsosbandet D.D.E i mange år og er manager og bookingansvarlig for Country-rockbandet Too Far Gone.  Per Evjen har arrangert og gjennomført over 1500 arrangementer der ca 350 av dem er ute i Europa. Han har knyttet verdifulle relasjoner og erfaringer i mange land.

 

Per Evjen - Daglig leder

Partner, Prosjektleder

Mob: 924 812 00

E-post: per.evjen@gtevent.no

Lars Kristian Mathisen 

Partner, Prosjektleder, designer

Mob: 470 70 169

E-post: lkm@gtevent.no

Vigdis Ellingsen 

Kontorleder-fakturaansvarlig

Mob: 959 58 156

E-post: post@gtevent.no