top of page

Globetrotter 

event & artist as 


 

Når du skal arrangere et arrangement eller et event er det mye å ta hensyn til og mange viktige brikker som skal på plass. 

 

Vi har kunnskapen og erfaringen til å kunne effektivisere denne prosessen. Vi har gjennom flere år i bransjen opparbeidet oss et solid kontaktnettverk av dyktige leverandører som sikrer oss gode avtaler. Våre gode avtaler skal komme deg som kunde til gode! Eventbyrået "Globetrotter event " planlegger og gjennomfører messer/utstillinger, konferanser, alle typer events, konserter og andre begivenheter for Norsk næringsliv. Vi leverer også et bredt spekter av norske og internasjonale artister til ditt arrangement.

Vi har god kunnskap og mange års erfaring med å omsette en god idè, tanke eller ønske om til gode opplevelser.Vi gir deg gjennomføring og fornøydhetsgaranti på våre leveranser.

 

"Globetrotter event leverer Gode opplevelser &
magiske Øyeblikk" for dine gjester

 

Globetrotter event & artist  består av erfarene arbeidere med lang fartstid og erfaring fra bransjen og har utrettet mye på et høyt plan både i Norge og ute i Europa.

 

Daglig Leder Per Evjen var med helt i starten da Trondheims første eventbyrå, Kick Off AS startet opp i Trondheim. Per har til sammen jobbet med faget eventmaker i over 20 år. Han kjenner markedet godt og har opparbeidet seg en stor erfaring fra alle typer arrangementer. I tillegg har han vært turneleder i Namsosbandet D.D.E i mange år og er manager og bookingansvarlig for Country-rockbandet Too Far Gone.  Per Evjen har arrangert og gjennomført over 1500 arrangementer der ca 350 av dem er ute i Europa. Han har knyttet verdifulle relasjoner og erfaringer i mange land.

 

Per Evjen - Daglig leder

Partner, Prosjektleder

Mob: 924 812 00

E-post: per.evjen@gtevent.no

Lars Kristian Mathisen 

Partner, Prosjektleder, designer

Mob: 470 70 169

E-post: lkm@gtevent.no

Vigdis Ellingsen 

Kontorleder-fakturaansvarlig

Mob: 959 58 156

E-post: post@gtevent.no

bottom of page