top of page
Bjarne2.jpg

Bjarne Brøndbo

Han har skapt liv rundt om hele Norge i en årrekke med D.D.E.

Nå skaper han liv på egne bein. D.D.E. sin frontfigur Bjarne Brøndbo er en artist med stort repertoar. Med sine gode skuespillerevner er han sterkt medskyldig i at Trøndelag Teater fikk tidenes suksess med forestillingen Purpur og gull.

Men Bjarne er mer enn ubestridt førstesanger i D.D.E. og en forfører på teaterscenen. I ledige stunder er han å finne i kirka med Salmer på ville veier eller i festlig anledning som toastmaster og konferansier.

Med plateutgivelsen "Salmer på ville veier", viste Bjarne Brøndbo at han er i stand til å få stor fart på andre følelser enn lysten til å svinge på seidelen. Både mottakelsen av plata og kirketurnéene i etterkant har vært en suksess.

Bjarne Brøndbo framstår som en av Norges beste toastmastere og konferansierer! Bjarne har lyktes i toastmaster-rollen fordi han er en balansekunstner mellom det formelle og det løsslupne. Han får rett og slett folk til å trives.

Suksessen D.D.E. er mer enn gode låter og et forrykende sceneshow. Bak suksessen ligger hardt og målrettet arbeid. Hvordan dette arbeidet foregår i praksis beretter Bjarne Brøndbo mer enn gjerne om i sine foredrag

Booking Bjarne Brøndbo: Per Evjen 924 81 200. per.evjen@gtevent.no

 

 

 

bottom of page